dijous, 18 d’octubre del 2007

Història real de superació personal i estima a un fill

Aquesta és la història d'un home Austrialià que feia cada any l'Ironman Australià i la seva major il.lusió era competir al costat del seu fill. Per desgràcia el nano va nàixer amb paralisi cerebral.
El Australià mai va vore la situació del seu fill com un obstacle i es va entrenar molt fort, pare i fill junts, durant varios anys fins que va arribar el seu moment. Per aquell entonces, l'home ja tenia 60 anys, i es va inscriure amb el seu fill. Per a qui no ho conega, la prova consta de:
  1. 4 kms de natació
  2. 180 kms de ciclisme
  3. Una maratò (42.5 kms)
Els campions del mon de la modalitat ho fan en 8 hores i 15 minuts aproximadament. Un dels que van competir aquell dia, un Mexicà, va finalitzar la seva primera Ironman d'Australia amb un temps de 12 hores i 8 minuts.

El australià, amb el seu fill, ho va fer en quasi 17 hores !!!

dissabte, 13 d’octubre del 2007

Trofeu Ciutat de Gandia de Vela

Huí debut com a tripulant del vaixell Caballero's. Hem quedat els últims, encara que era lo esperat. El trofeu Gandia de Vela consta de 3 proves, 2 bastons i una travesia. Avuí era la travesia. Ha sigut una bona experiència encara que s'ha fet algo llarg. 8 hores per a cobrir 22 milles nàutiques en un recorregut Gandia-Cullera-Gandia. Hi havia algo de mar de fons i el vent ha sigut primer de NE amb 7-9 nucs, després ha hagut una encalmada molt gran (4 nucs) per a fer la tornada de Cullera amb un vent tèrmic de garbí d'uns 6-8 nucs.
Demà repetisc amb una regata de bastons, estil copa amèrica: cenyida-empopada. Serà més curta amb moltes més maniobres. Vorem que tal. Ara necessite una cervessa ben fresca !!!

Salut i bon vent.

divendres, 12 d’octubre del 2007

Brutal dia de windsurf a Dènia

Pluja torrencial en alguns moments, vent demencial en altres, algún que altre trò i uns 10 bojos del windsurf navegant en la platja de La Marineta en Dènia. En alguns moments 35 nucs mantinguts. En alguns altres molt més. També algún parò de vent que ens dona per a fer descansos. Desde les 9.30am fins les 13.00h. He rebentat el arnés. M'he carregat un sable de la vela de 4.5. Condicions brutals de vent, que no de mar per ser un lloc molt protegit.
Mai havia tingut que tirar-me a propòsit d'una tabla de windsurf. Huí ha sigut el dia. Impossible practicar la tan dessitjada traslutxada. Mentre's en la capital de l'estat banderes espanyoles. Qué no tenen cap hobbie aquesta gent més que exhibir-se ? Mai em trobareu en un acte per una bandera, ni per un himne de qualsevol tipus. Mai digues mai, Xavi ... Huí, 12 d'Octubre, més que mai, visca el windsurf.
Demà la meua primera regata nàutica en veler. Gandia-Cullera-Gandia. 4-5 hores de navegació. Espere no maretjar-me.

Salut i bon vent.

Gandia