dissabte, 31 de maig del 2008

Ampliació del port esportiu a Gandia

Per primera vegada vaig a donar l'informació sense opinar; qui visite aquest blog que escriga el seu comentari/opinió.

Pròximament, i amb el vist-i-plau de l'Alcalde Orengo, la direcció del port i el ministeri de Foment, s'iniciarà l'ampliació del port esportiu a Gandia que en l'actualitat té una capacitat per a uns 300-400 amarres i que passarà a tindre uns 1.100-1.200 amarres.
Aquesta ampliaciò ve acompanyada també per una ampliació de la zona seca, amb centenars de metres cuadrats per a bars, tendes, centres comercials, ...

Fa uns dies es rebia a l'ajuntament de Gandia l'informe d'impacte medi ambiental, pagat pel propi ajuntament i que per supost era prou favorable a l'execució de l'obra.

Per la seva banda, les platjes del sud han encarregat un segon informe, que a més propossa una solució alternativa amb un impacte mínim (si no del cero, quasi). Aquest segon informe alarma sobre les consequències en la platja de l'Ahuir a més de l'impacte en Daimús, Miramar, Guardamar, Piles i Bellreguard, amb una reducció important d'aportació de sorra del nord cap al sud. Respecte a l'impacte en la platja de l'Ahuir, l'informe alternatiu explica que hi haurà un retrocés de la platja (zona arenosa) en la zona Nord de Gandia (la coneguda com a platja de l'Ahuir) d'uns 30 metres, a més a més, amb una possible afecció en el cordó dunar.

Bo senyors i senyores, la discussió està oberta. Crec que és IMPORTANTÍSSIM, més del que ens pensem, el que ens estem jugant ací. Opinen vostés.

Com sempe, salut i bon vent.

dissabte, 24 de maig del 2008

EL BLOC DÓNA SUPORT A LA PLATAFORMA PER UNA TELEVISIÓ PÚBLICA I PLURAL




La plataforma Per una Televisió Pública i Plural està recollint signatures per al manifest “Del mal ús i abús de la ràdio i de la televisió públiques valencianes”. Si voleu sumar-vos, he de clicar Manifest i posar les vostres dades. El nostre secretari general, Enric Morera, va fer costat aquesta plataforma en la visita que feren a Les Corts el dijous 22 de maig. 

Més info ací.

dimecres, 21 de maig del 2008

Pavelló d'Esports a Gandia

Algunes dades respecte als clubs que conformen la LEB d'Or; son clubs de ciutats d'un tamany aproximat a Gandia; les dades parlen per elles mateixa. Dedicat al meu amic socialista, browner.


UNION BALONCESTO LA PALMA - Sta Cruz La Palma
Habitants: 17.640
Capacitat del pavelló: 2.800 espectadors


FUNDACIO BASQUETINCA.COM - Inca
Habitants: 21.129
Capacitat del pavelló: 3.000 espectadors


MELILLA BALONCESTO - Melilla
Habitants: 59.576
Capacitat del pavelló: 4.000 espectadors


AGUAS DE VALENCIA - Gandia
Habitants: 81.000
Capacitat del pavelló: 2.100 espectadors


LECHE RIO BREOGAN - Lugo
Habitants: 94.271
Capacitat del pavelló: 6.000 espectadors


BEIRASAR ROSALIA - Santiago de Compostela
Habitants: 93.672
Capacitat del pavelló: 6.500 espectadors


PLUS PUJOL LLEIDA - Lleida
Habitants: 112.035
Capacitat del pavelló: 6.000 espectadors

dilluns, 19 de maig del 2008

Canvi Climàtic Circus, lo fi de lo mon

El genial monologista alcoià Xavi Castillo, actuarà demà al campus de la UPV de Gandia a les 19.30 hores. Per a poder assistir caldrà passar-se abans per la UPG (Informacìò) i demanar les invitacions.
Jo segur que no hi falte !!!

dissabte, 10 de maig del 2008

La festa del basket

Amb un pavelló de gom a gom, com poquetes vegades s'havia vist a Gandia, la afició, els jugadors i el cos técnic aconseguiren ahir, sobrant una jornada, la dessitgada salvació de l'equip. Tindrem un tercer any de lliga LEB a Gandia. I tot açò donant espectacle, creant afició i fent un dels millors partits de la temporada.
Amb crits de campeones, campeones i un públic que es resistia a abandonar la grada, el pavellò municipal va ser ahir una absoluta festa amb cava i banda de música inclòs. Sensacional el dia d'ahir per al basquet local. Isma i Victor, gràcies!!
Per cert, com sempre, Moya estava al pavellò; el alcalde en casa.

A més a més, La Fuga, el grup càntabre, ha tret un nou disc. Ací està el seu primer single. Bon profit, bon vent i sort !!

diumenge, 4 de maig del 2008

Video del Cabezo

Bueníssim

Gandia