dissabte, 28 de juny del 2008

Garbí, que fas que no vens?

Huí, després de Fuerte, tornada als tèrmics suaus del Mediterràni. LLebeig en Denia per a 6.2. Entretingut, però mooolt fàcil; bordos llargs disfrutant i algun intent de traslutxada. Molt a gust, en els amics del driza team. Bona vesprada per a llevar-se el mono amb algun pique divertit amb el spaghetti ... però dessitgant un bon garbí en casa !!!

Bo, celebrarem la tornada a casa aquesta nit.

Salut i bon vent

dijous, 26 de juny del 2008

Fuerteventura

Acabe d'arribar del paradís: 7 díes en Fuerteventura d'autèntic windsurf.

Tot va començar dimecres 18 de Juny a les 4.15am quan sonava el despertador. A les 4.40 estava baix de ma casa esperant a Emanuele i Paula que m'arreplegaven en un cotxe de lloguer i 15 minuts després ja haviem passat per Titín i Tino. A les 6.50 eixia el nostre vol cap a Madrid, després, 3 hores en l'aeroport, i a les 13.00 aterràvem en Puerto del Rosario, Fuerteventura.

Visita a l'hotel i directes cap al Rene Egli, on ens esperava Jose el Sevillano. Aquell primer dia encara vam arribar a temps a entrar a la mar, per tastar-la només, ja que el vent era molt fluix.

A partir d'ací, 5 dies de navegació, amb una visita al Centre II, que no cumplix les espectatives. Alguna nit de catxondeo per la illa i una única visita turística a la costa occidental amb trencament de sandalia inclòs. També ferem de turistes i va caure algun detallet per a la gent que estimem. El somni acabava dimarts 24 de Juny a les 22.30 quan baixava del cotxe a la platja de Gandia.

Una passada de viatje.

Material utilitzat:
VELES: NP 6.7, 6.2, 5.6, 5.2, 5.0, 4.2
TAULES: F2 Spice 116, JP Freeride 100, JP FreestyleWave 92

Vents entre 14-17 nucs el dia més fluix fins 26-30 el més fort.

Resum més detallat de cada sessió a 20nudos.com (windiarios)

Deixe un parell de fotos per al record:



















Salut i bon vent

dissabte, 14 de juny del 2008

Vells amics

Ahir vaig coincidir després de massa temps amb un vell amic. Gran persona amb la que vaig tindre la sort de compartir part de la meva juventud. Inovidables estius al Roma XI em venen al record; partides al trivial, olímpiades caseres, nits al Yeye, mítiques pujades al castell de Bayren, partides de tenis on mai el vaig poder guanyar, sopars a la Spiaggia i alguna maldat de juventud que recorde amb carinyo. Ara la vida ha fet que ens vegam de tant en tant; tot i això me n'alegre cada vegada que ens trobem. Amic, anima't a probar el windsurf, jo intentaré correr més de 10 minuts sense deure diners ,-D
Un abraç per a tú i la teva familia.

Salut i bon vent

dijous, 12 de juny del 2008

A plenar el Guillermo Olagüe

Aquest pròxim Diumenge el Gandia C.F. es juga la temporada al Guillermo Olagüe. I es que és una necessitat vital eixir del pou de la preferent el més aviat possible.
Anem tots a fer força per a que el Gandia puga viajar amb una certa tranquilitat a Bunyol la pròxima setmana.
Després vindra el moment de les critiques a la directiva, però de moment, tots de blanc i blau !!

diumenge, 8 de juny del 2008

La platja de l'Ahuir

Aquest any ha costat, ha arribat tard, més del que seria normal, però per fi he encetat la temporada de windsurf a la platja de l'Ahuir, un paratge extraordinari, per a mi el més extraordinari que té Gandia.
És un plaer tornar a casa després d'una tardor, hivern i primavera lluny de la meva platja, del meu mar, de les fantàstiques ones que formen els bancs d'arena, del fons espectacular amb la marjal i el nostre Montdúver. Arrere queda Dènia, l'Ebre, les platjes del sud, Oliva, Calp. Llocs privilegiats per a la pràctica del windsurf, però incomparables amb el que es navegar a l'Ahuir.
I és que el windsurf, un esport a l'abast de tot el mon, de totes les edats, on mai s'és massa major o massa menut per a practicar-lo, és un esport que cubrix un munt de sensacions inimaginables per a l'espectador. Un esport de pur contacte amb la natura, que ens fa reviure la nostra essència com a essers humans lligats a la Terra i als seus espais naturals: terra, mar i aire. Pots volar com les aus, pots navegar com els peixos, pots còrrer com els guepards. Només amb la pura conjunció amb la natura s'és lliure, i és tot just això, la llibertat plena el que t'aporta el windsurf. I a més, és el millor amor, aquell que mai el defrauda però que al mateix temps mai t'ho dona tot i que en cada sessió el marca en allò més profund.
Un plaer tornar a casa.

Salut i bon vent

dissabte, 7 de juny del 2008

La prepotència d'un alcalde

Dijous passat hi havia pleno a l'ajuntament de Gandia i per primera vegada a la història democràtica de la nostra ciutat, es cel.lebrava sense els partits de l'oposició. El per què? Doncs per la prepotència d'un alcalde i d'un govern municipal que a més d'arribar 20 minuts tard, és capaç d'iniciar el pleno sense avisar als partits de l'oposició.
És algo inaudit que a més de la falta de respecte que és el fer tard a la cita més important que pot tindre un alcalde una vegada al mes, damunt li tire les culpes a l'oposició. I es que el nostre volgut alcalde en lloc de demanar disculpes i corregir errors, mostra tota la seva prepotència amb declaracions com: "Ni Plataforma ni PSOE deurien damanar disculpes, ja que es un deure de PP i Bloc assistir als plenos; son ells (PP i Bloc) qui deurien demanar disculpes a la ciutadania."

Aquest és l'alcalde participatiu i humil que tenim a Gandia. Vergonyós. En 30 anys de democràcia no havien passat coses com les que estan passant amb aquest govern de dretes. Espere que la gent vaja apuntant-se el menospreci que demostra el PSOE de Gandia.

Salut i bon vent

Gandia