dimecres, 18 d’abril del 2007

Del cero al deu, un onze

Ja he tornat de Tarifa. Les previsions van ser molt canviants durant els dies que vam estar allà, amb la qual cosa anàvem bojos mirant el windguru cada dia. Al final vam poder navegar dos dies, el dijous, com estava previst, amb ponent i el diumenge amb llevant.
Del dijous no m'apeteix ni parlar. Va ser un desastre de dia. Ara be, després de pensar-ho tranquilament amb una birra a la ma, sabia que el diumenge tenia que ser molt diferent, i així va ser. Després d'aquest invern, em conec, i se que després de mesos de inactivitat el primer dia es molt roin. La pena va ser el vent. Era un llevant anortat, molt ratxeat, que feia que passares d'anar parat a que de sobte la ratxa t'espentara i començara el planeig. El planeig ... quina increible sensació. Per a tots aquells que no l'heu sentida encara, veieu el següent video:



I be, després de 6 hores intensísimes, tornem el material. Quin dia !!! Ho celebrem amb dos cubates .... i es que possiblement, van ser els millors cubates de la meua vida.
A més, Tarifa ens var regalar amb meravellosos paisatjes, una molt bona festa nocturna i gent guapa, qué més volem ? Tornar !!!!!!!! arggggg

3 comentaris:

Browner...Seguro? ha dit...

jajajjaja... ¿dos cubates soles?... i cuantes birres?...... mare meua.. que por

Xavi ha dit...

dos cubates després de quasi 6 hores d'esport ... com que ja està be.
La festa la vam tindre el dimecres nit i el divendres nit.
Vam estar amb 2 periodistes de radio nou ... jeje.

Browner...Seguro? ha dit...

molt be... encara que en eixa radio molt be no parlen que digam.. pero bo...tot lo mon no es com aont treballa... segurament algun@ sera normal

salutacions

Gandia