dimarts, 7 d’agost del 2007

Fira 2007

Ja comencen a sentir-se comentaris respecte a la Fira de 2007, i que vols que diga, no m'agraden. De moment només he sentit tres "novetats" d'aquest Fira: que vindrà Bisbal, Serrat i Sabina, i fins i tot, com que som els més plurarls, Bertin Osborne.

Perdoneu, però aquesta no es la Fira que va marcar un abans i un després en la nostra ciutat. La Fira que va cautivar a tots els saforencs no centrava l'atenció en un punt, que era el que passava anteriorment, on el centre de la Fira eren les actuacions musicals. Amb aquesta nova Fira l'atenció es desperdigava, la ciutat es feia gran com mai, la gent no tenia un únic punt d'interés. Sé que es capgirarà la situació i tindrem una Fira al nivell de l'anterior, però de moment no m'agrada el que senc.

9 comentaris:

Browner...Seguro? ha dit...

Hombre xavi.. no me seas reaccionario.. jajajaja... todo cabe en una gran feria, el problema seria si solo existiesen esas tres opciones, pero para gente carroza como yo Serrat no esta mal, para gente como mi hija Bisbal, y para gente mas mayor el Bertin en la plaza del ayuntamiento, el año pasado canto la Karina... o sea, ahora bien, como todo se vuelva a basar en este tipo de feria entonces si que sera un desastre, por cierto a mi me preocupa que quiten de la plaza de las escuelas pias la plaza de las culturas me gustaba mucho como quedaba, ademas de que parecia la entrada a la fiesta.. ya veremos al final, demosles un voto de confianza de momento.

Xavi ha dit...

No soc reacionari, només que no m'agrada el que senc, com per exemple tornar a "centralitzar" la fira. O que vinga Bertín. Doncs que vols que el diga, un tio que ni és músic ni és res ... no sé que pinta. Que el porten a la plaça dels colomets a fer riure als xiquets.
Però la base de la crítica és que una Fira que ha funcionat tant be els darrers dos anys ara es vullga camviar per el model antic que fracassava any darrere any. Ja ho dic, espere que només siguen rumors, però si els tirs van per ahí, la meva critica la tindran.

Xavi ha dit...

Ahh, i lo que dius de que tot cap en la fira ... doncs perdona però no. No tot cap. Jo vull una Fira de qualitat, no vull qualsevol porqueria televisiva, per exemple. I el Berin Osborne, agradarà a la gent, com pot agradar El Tomate o Salsa Rosa, però la meva opinió és que em de fer una Fira cultural, no una Fira de pallasos televisius.

Anònim ha dit...

Estic d'acord, si alguna cosa havia fet de la Fira una cosa interessant, era que es diferenciava de la resta de fires que es veuen per ahí en poblacions iguals o superiors a la de Gandia. Hi havia un altissim nivell qualitatiu i diversificat, i es podien vore coses de les que no podem gaudir la resta de l'any. No se els continguts d'aquest any, pero el que ha trascendit sona mes a la clàssica fira patxanguera, amb els recalcitrants OP, o el caspos de l'Osborne, que no se que te d'artista este home, bueno, si, pa ma uela era guapo...

De totes formes, cal esperar a vore que ve; igual el que ha trascendit es per a que els del PP i Mut estiguen contents. "V"

Browner...Seguro? ha dit...

Xe.. no sigau aixina...jajajajaja

Os acordais de las actuaciones del año pasado en la plaza del ayuntamiento?... pues igual que el Bertin... pero lleno todos los dias...

Una cosa no quita la otra, mientras el resto de cosas sean como el año pasado nadie se acordara del Bertin, ahora bien si todo es eso entonces si que sera lamentable...

La verdad es que el Toni Dura no lo hizo nada bien cuando fue el responsable hace muchos años y si sigue con los mismos gustos mal vamos... ja vorem...xe.. tingau fe..

Xavi ha dit...

Vinga browner, tú que sabràs de les actuacions de la plaça del ajuntament de l'any passat, si estaves en el bar fent-te cervesses !!!
Torne a dir-te, lo de Bertin és una anècdota (amb mal gust), el fons de la questió és que de moment es vol camviar un model de Fira exitòs com el que teniem i tornar al model d'abans, a la reducció d'espai, a la concentració d'activitats, que no vol dir res més que menys activitats. Però torne a repetir ... esperarem a vore ... encara podem trobar-mos amb més sorpreses. Igual torna el Titi, qui sap.

Browner...Seguro? ha dit...

Ostia.. el Titi... liberate......jajajajaja...


Ja vorem.... per lo menys les birres de la "october fest"...

Anònim ha dit...

Osti, si feren una fira a lo October Fest, em dona igual que vinga Osborne, la Pantoja de Puerto Rico o que resuciten al Fari. V

Browner...Seguro? ha dit...

Que si "V", que si.. que enguany October Fest en el prado.... birra per tuti...

Jo segur que men faig alguna

Gandia