dilluns, 20 d’agost del 2007

Múrcia, Xàbia o Barx ?

El cap de setmana que ve es pressenta complicat.
1. Excelents previssions en Múrcia per a tot el cap de setmana. Vents de 20 o més nucs de NE des d'el divendres fins al diumenge. És un plà perfecte per a tot el cap de setmana.
2. Possible debut com a regatista. Dijous, Divendres i Dissabte, hi ha regata de velers a Xàbia, i es possible que em criden per a la regata del Dissabte. Seria la meva primera participació dins de l'equip que han montat aquest any. Dimecres deuria saber ja el que passarà.
3. Dissabte hi ha paella a Barx amb la gent de Dublin: Lucas, Ivà, Sandra, ....

Ara què ? Tindré que decidir-me pronte ... però la meva primera opciò és clara: Múrcia.

Salut i bon vent.

Oliva, 18 d'Agost

Dissabte passat vam estrenar spot ... el sector 5 de la Platja d'Oliva. A un pas del Olibaba. Bon spot, amb parking, i facilitat per a montar i desmontar el material (passeig maritim, cèsped, aigua, pròximitat a la mar). A més a més, un xiringuito a vora mar (portat per Cynthia) on poder refrescar-se durant i després la navegada.
El dia va ser excel.lent, amb 18-22 nucs de garbí que van rolar a mitja vesprada cap a llebeig. Un llebeig encara millor que el garbí, més fort i molt constant. Molt millor que el del windcenter Denia.
Crec que hem trobat el spot perfecte per al que queda d'estiu ... encara que si hi ha algun garbinet a casa no el desaprofitarem !!

Salut i bon vent

Pifia a Almeria

Dimecres passat (15 d'Agost) eixirem cap a Almeria Emanuele i jo. Anàvem per a 2 dies, amb una molt bona previssió de ponent per al mateix 15 d'Agost i una encara millor previsió per al dia següent. Res de res. El dimecres no va bufar absolutament res i damunt les previsions per al dia següen van caure estrepitosament. Vam decidir tornar-mos el mateix dimecres. 850 kms en un dia. Almeria està gafada per a nosaltres .... de moment.

dimarts, 7 d’agost del 2007

Fira 2007

Ja comencen a sentir-se comentaris respecte a la Fira de 2007, i que vols que diga, no m'agraden. De moment només he sentit tres "novetats" d'aquest Fira: que vindrà Bisbal, Serrat i Sabina, i fins i tot, com que som els més plurarls, Bertin Osborne.

Perdoneu, però aquesta no es la Fira que va marcar un abans i un després en la nostra ciutat. La Fira que va cautivar a tots els saforencs no centrava l'atenció en un punt, que era el que passava anteriorment, on el centre de la Fira eren les actuacions musicals. Amb aquesta nova Fira l'atenció es desperdigava, la ciutat es feia gran com mai, la gent no tenia un únic punt d'interés. Sé que es capgirarà la situació i tindrem una Fira al nivell de l'anterior, però de moment no m'agrada el que senc.

dilluns, 6 d’agost del 2007

Resultats GandiaSurf Contest

Ahir vam celebrar la 1a regata open de windsurf a l'escola. Finalment vam ser 16 els inscrits, encara que prou gent es va arrimar a presenciar en directe la competició. A destacar especialment les semifinals i la final. Una semifinal enfrontava a Titín contra Manolo Albiol. Va ser una lluita molt dessigual on l'experiència en regates de Manolo va ser suficient per dur-lo a la final. L'altra semifinal era una final anticipada amb l'enfrontament de Jose Cortada amb Joan Llobell. Donada l'igualtat i la categoria dels participants, es va decidir que la prova fora a dos voltes. Això va provocar un incident en la boya de barlovent que provocaba la reclamaciò de Jose al finalitzar la semifinal. Els organitzardors decidirem repetir la semifinal i un altra vegada el duel va ser molt bonic, impossant-se Joan per la minima amb un final quasi de photo finish. La final enfrontava a un veterà com Manolo contra la juventud i l'experiència en aquests tipus de regates de Joan, i com quasi era d'esperar, Manolo eixia derrotat clarament per un sensacional Joan Llobell que s'emportava el trofeu, aclamat pels aficionats. Per acabar d'arredonir la festa, es va fer una torrà de llonganisses i botifarres, amb cervessa i refrescs per a tots els participants. Esperem impacients una segona regata, on l'experiència que ens ha donat aquesta 1a farà que es corrisquen alguns errors menors d'organització.

Podeu trobar tots els resultats de la regata a la web de GandiaSurf.

Salut i bon vent.

dijous, 2 d’agost del 2007

Crisi a Compromís

Recull de la reflexíó del lider del Bloc, Enric Morera, respecte a la crisi patida pel Compromís:


Un comentari respecte la crisi que ha patit el grup parlamentari del Compromís, que té el seu origen en la crisi interna d’Esquerra Unida. No cal que m’estenga massa, els mitjans de comunicació han anat plens durant estos dies, però cal que sapigueu que en la nostra acció de substituir la portaveu del Compromís sols hi hagut una motivació: el nostre compromís electoral i organitzatiu de fer les coses d’una altra manera. El nostre grup parlamentari, ara conformat per dos diputats del BLOC i cinc d’EUPV, no pot ser un convidat de pedra en la política parlamentària, sinó que ha de ser l’expressió de la pluralitat que el conforma i d’una nova forma de fer política basada en el diàleg i en el consens, sense imposicions. Per la nostra part, sempre hem estat oberts al diàleg.
Per al BLOC, el Compromís tenia una finalitat, la del canvi polític que no s’ha produït a la Generalitat. Nosaltres som el BLOC i tenim un projecte de país. En aquest sentit, ens hem negat a que les postures irreductibles i sustentades en criteris partidistes siguen el modus operandi de l’acció parlamentària. Per això calia la nostra reacció, que ha estat determinant per a capgirar la situació i reconduir-la a uns estadis més adients a allò que representa el Compromís. Han estat moments difícils. Tal vegada, caldrà explicar-ho més i millor, però una realitat com el Compromís pel País Valencià, no pot quedar reduïda a l’expressió d’un sector que, ni de bon tros, representa l’esperit que va fundar i que sustenta la nostra coalició electoral.
Hem de ser conseqüents i coherents. En primer lloc, amb el nostre programa electoral en què quedava clar que el Consell d’Administració de RTVV hauria d’estar en mans de professionals de reconegut prestigi en el camp de la comunicació, tot rebutjant una composició partidista. Siguem clars: un òrgan que sols serveix per a col·locar a amics, tot esdevenint una canongia, no s’adiu al model de RTVV que volem des del BLOC.
Això és, ni més ni menys, el que ha succeït. Ara bé, ha estat ben significatiu que en esta acció hem trobat el suport i la complicitat d’altres diputades del Compromís que s’hi troben més identificades amb estos criteris d’actuació i que han tingut la valentia i, sobretot, l’honradesa política de manifestar-los i actuar en conseqüència.
Cal esperar que el grup parlamentari siga l’expressió de la pluralitat que el conforma i, al mateix temps, es mantinga la unitat que l’ha de fer més efectiu. No hi sobra ningú. Per tant, cal desterrar les actituds prepotents i dogmàtiques, ja que, tot just nosaltres, junt a amplis sectors d’EUPV, Els Verds i molts milers de valencians i valencianes, així com un ample entramat d’entitats i associacions, vam fer possible el Compromís. A tots nosaltres ens pertoca ser responsables, sobretot en dur a terme allò que el ciutadans ens han encomanat. Nosaltres, la gent del BLOC, som una part importantíssima de la garantia, com també ho son els altres companys i companyes que han cregut, des del principi, que el Compromís és la millor eina per construir l’alternativa que el nostre poble reclama.
Vull ser clar i contundent: nosaltres creiem en la política i creiem que el Compromís és un instrument immillorable per mobilitzar la societat i per establir complicitats socials. Creiem que cal una nova forma de fer les coses i no consentirem que se’ns arrossegue a ser comparsa de ningú. El BLOC és una força seriosa i que sap acomplir els compromisos que ha assolit públicament. Res pot justificar allò que ens situaria en el mateix àmbit que els partits que han convertit la política un una mena de circ fosc i endogàmic.


Enric Morera

Gandia TV

En el passat plenari s'aprobava el nou consell de Gandia TV amb el següent resultat:
el PSOE tindrà 3 representants,
la Plataforma en tindrà 2,
i els grups de l'oposició: Bloc i PP, un cada un.

La proposta, feta pel govern de la ciutat, va ser aprobada amb els vots favorables de PSOE i PdG i amb l'abstenció de Bloc i PP.

Resulta curiós vore com a diferència de la legislatura passada, on el Bloc proposava la mateixa repressentació per a tots els grups municipals, donant el mateix pes a tots, i fent una televisió el més plural possible, començant pel seu òrgan directiu, ara es passa a un control absolut per part dels grups de govern. Xicotetes diferències.

La notícia completa es pot llegir a Infosafor.com

1er GandiaSurf Windsurf Contest

Pensat i fet, que és com millor ens ixen les coses als valencians. Diumenge que ve, a partir de les 13.00 regata de windsurf en l'escola GandiaSurf, al final de la platja de Gandia. L'inscripció és oberta i ja som 15 els inscrits. Després de la regata es farà una torrà de llonganisses i s'entregarà el trofeu al guanyador.
Podeu llegir més informació en la web de GandiaSurf.

Gandia