dimarts, 25 de setembre del 2007

Comença la LEB d'Or

El Gandia Basket va arrancar la seva segona temporada a la lliga LEB diumenge passat a Palma de Mallorca on es va enfrontar al Palma Aqua Magica de Lou Roe. Excel.lent el partit dels de l'Isma Cantó que a pesar de tot van caure derrotats 74-72. L'arbitratge va ser desastrós per al Gandia Basket. Els seus 3 privots titulars només van poder jugar 11 minuts en tot l'encontre, la qual cosa va decantar el partit per als Mallorquins. El Gandia va començar fenomenal el partit, amb un 0-7 inicial. Al final del primer quart ja guanyava 14-27. A partir d'ahí els àrbits es van encarregar de desfer el joc gandia, pitant per exemple una técnica a la banqueta per una simple exclamació "passos!!!" en una jugada rival. I així, desquiciats per l'àrbit però amb un meravellòs Jorge Jimenez, que no només va ser anomenat MVP del partit sino de tota la jornada, s'arribava a l'ultim minut de joc amb un 69-72 favorable al Gandia. Jorge Jimenez es jugava en un 1 contra 1 el penúltim atac gandià i fallava una canasta a lo Navarro (durant tot el partit en va clavar de moltes així). En el següent atac els mallorquins, consumint només 8 segons, encertaven un triple que possava l'empat a 72 en el marcador. Temps mort i temps per a 2 jugades (30 segons). L'atac gandià es tornava a resoldre de la mateixa manera, amb un 1 contra 1 del Jorge que tornava a fallar i només amb 6 segons per al final els Mallorquins feien un contraatac sensacional que acabava amb una canasta de 2, donant la victoria al Palma.
Primer partit de la temporada que dona com a resultat la primera derrota, però amb bones sensacions per a afrontat el segon partit de l'any, aquest divendres a les 21.15 en el pavelló municpal de Gandia. Segur que es tornarà a plenar, perque l'espectacle està assegurat.