divendres, 14 de setembre del 2007

Deriva al Pais

Llegia hui lo següent en el diari Levante, publicat fa uns dies:

"El secretario general del PSPV, Ignasi Pla, abundó ayer en la línea de enterrar medidas enmarcadas en la tendencia de lo que en otros tiempos se llamó «fer país» y abogó por «reflexionar» sobre si no sería interesante acoplar la estructura del partido a la realidad provincial. " (noticia sencera ací).

Quan practicament tota l'esquerra valenciana coincidia fins ara en que el model provincial era algo obsolet i a modificar, que només creava que diferències entre els valencians, ara ens ix el lider del PSPV-PSOE amb que hi ha que tornar al separatisme provincial. En quin Pais vivim ? Quins liders politics tenim ? Cada dia estic més convençut de que el partit que deuria liderar l'esquerra valenciana és una burla als valencians. On està la tant promesa llei de comarcalizació valenciana ? Ara resulta que això ja no val, que tenim que tornar a les cavernes, a unes provincies disenyades per un dictador amb una clara propensió espanyolista.

Una vegada més (no està massa lluny el pacte PP-PSOE amb un estatut de segon), i ja en son MOLTES, em defrauden els socialistes valencians. I així anem, a la deriva.

3 comentaris:

Browner...Seguro? ha dit...

Sincerament este tio es tonto... ja se sap com li diuen per ahi..cambiant el Ignaci per un altre nom...no val la pena ni prestarli un segon de atencio cada volta que parla

Anònim ha dit...

Tambe li diuen Encefalograma Pla. I es que des de temps de Lerma (origen de moltes desgracies del País), el PS(PV?)(CV?)... que collons: el PSOE, sembla que ho fa apostes. Es carregaren el PSPV original, on hi havia la gent més valida i crearen una franquicia de Madrid... des d'alehores tot el que ha passat per ahí es d'una inutilitat enorme. "V"

Browner...Seguro? ha dit...

"V" ha sido mas suave que yo, pero si asi es el im... pla, lamentable, pero lo bueno del caso es que parece que la gente del PSOE no se quiere dar cuenta o no tienen nada mejor que poner, del daño que les hizo Ciscar y su cuñado Blasco aun no se han repuesto y asi nos luce el pelo a los valencianos.

Gandia