dissabte, 7 de juny del 2008

La prepotència d'un alcalde

Dijous passat hi havia pleno a l'ajuntament de Gandia i per primera vegada a la història democràtica de la nostra ciutat, es cel.lebrava sense els partits de l'oposició. El per què? Doncs per la prepotència d'un alcalde i d'un govern municipal que a més d'arribar 20 minuts tard, és capaç d'iniciar el pleno sense avisar als partits de l'oposició.
És algo inaudit que a més de la falta de respecte que és el fer tard a la cita més important que pot tindre un alcalde una vegada al mes, damunt li tire les culpes a l'oposició. I es que el nostre volgut alcalde en lloc de demanar disculpes i corregir errors, mostra tota la seva prepotència amb declaracions com: "Ni Plataforma ni PSOE deurien damanar disculpes, ja que es un deure de PP i Bloc assistir als plenos; son ells (PP i Bloc) qui deurien demanar disculpes a la ciutadania."

Aquest és l'alcalde participatiu i humil que tenim a Gandia. Vergonyós. En 30 anys de democràcia no havien passat coses com les que estan passant amb aquest govern de dretes. Espere que la gent vaja apuntant-se el menospreci que demostra el PSOE de Gandia.

Salut i bon vent

2 comentaris:

José Manuel Orengo Pastor ha dit...

Crec que estàs molt mal informat, o simplement eres un transmisor d'argumentari. Ni sóc prepotent ni tonto del tot.
Per a la teua informació, entre el públic del plenari estava Eva. No és creible i insulta a la intel·ligència el pobre argument de "no ens havien avisat de que el plenari de les 10 era a les 10".
Crec que no és de rebut que des del Bloc renuncieu a la vostra representació per molt calents que estigueu amb els votants. Vosaltres sabreu si fer seguidisme de Torró és la millor opció.
Per a mi, és un greu error, però vosaltres mateix.
En fi, tot és respetable, però com deia al comentari del meu blog, ja vorem, Xavi...ja vorem.

Xavi ha dit...

Estar mal informat? Doncs no ho sé, he sentit la versió dels fets en la SER, en la COPE; ho he llegit al Micro i altres semanaris i la cosa està clara:
No és la primera vegada que el govern PSOE-PP arriba tard a un plenari. I també és veritat que vau arribar tard una vegada més. Això no és ser serio. Això no és prendre's la feina amb responsabilitat. No costava massa arribar a l'hora i demanar un recés. Això s'haguera entés. Això és fer les coses be.
Però per a mi, i lo més greu, és no assumir la culpa i a més, dir que el Bloc ha de demanar disculpes. Alcalde això no és permisible.

Espere de veritat que reflexiones; encara queden 3 anys fins les pròximes eleccions municipals i les coses no van be. Ho saps. Encara tens marge per a corregir errors. Torna a les polítiques d'esquerra.
Si he de ser-te sincer, sé que no ho faràs. Sé que continuaràs cabut amb la teva idea de dividir al PP, quan realment el que estàs fent és donar-li ales; perque la realitat és que per a fer les polítiques de dretes que estàs fent, per a això, doncs millor l'original que la còpia barata.

Com diria el teu amic, bona nit i bona sort.

Gandia