dilluns, 16 d’octubre del 2006

ConfidencialPV

Ahir es publicava a Catalunya, i coincident amb el inminent comencament de la campanya electoral, el famòs video de CiU, ConfidencialCAT. Jo em pregunte ... qui ha possat la pasta ? Perquè el documental està molt ben fet i s'han distribuit prop d'un milio de dvds gratuitament, i això no son cuatre xavos.

El futur candidat a la presidència pel Bloc, Enric Morera, en el seu blog de hui parla d'un possible ConfidencialPV. És una pena que no es puga dur a terme per la falta de diners, que ací no en tenim tants per a malgastar com a Catalunya, però la veritat és que estaria graciòs, encara que a molta gent no li faria gens de gràcia si descobrira per quina mena de gent estem sent governats.

Dissabte passat (entre cervesses, cubates i massa cigarrets) es van confirmar les meues sospites: el molt il.lustre i segons alguns, futur alcalde de Gandia, el senyor Arturo Torrò és un mangante. I m'ho deia un "empleat" seu. Aquest senyor és ex-propietari de l'empresa óptica +Vision i actualment és el propietari d'un nou negoci de franquicies dedicades a l'aigua potabilitzada i tractada especialment. Doncs be, aquest "empleat" seu és propietari d'un establiment franquiciat en Cullera i em contava que després de 3 anys tancaria demà les portes si poguera, ja que es sent totalment estafat pel senyor Torró, que des de sa casa i sense moure un dit, està forrant-se amb la feina de molta gent que va confiar en ell. Espere que els agoreros no tinguen raó i l'alcaldia del meu poble mai caiga en mans de gent com aquesta.

Finalment, he llegit en el Levante-EMV la trista noticia de la batalla politica en Gandia respecte a l'autoria de la Fira i Festes 2006. Senyors del Bloc de Gandia, siguen serios que la gent sap molt be qui és responsable de qué en Gandia i no fa falta tota exia mandanga pública.

Salut i bon vent

Gandia