dijous, 5 d’octubre del 2006

Previsions per a demà divendres 6 d'Octubre de 2006

Les previsions en el mon del windsurf són positives per a demà. Pareix que entrarà algo de garbí, i qui sap si aumentarà la seva influència per ser de tipus tèrmic. Això mai es sabrà fins no estar demà per la vesprada en la platja, davant del mar ... on millor es pot estar ?

En quant a altres tipus de previsions, doncs segur que a la capital madrilenya es continuarà debatint la no inclusió de Raul en la sel.lecció espanyola de futbol. És que no es cansaran mai ?

Mentrestant, al nostre país també estic segur que molt poca gent discutirà els resultats de la mociò de censura presentada pel PSPV votada ahir mateix al parlament valencià, on no es va poder sentir una vegada mès la veu de 100.000 valencians que continuen segrestats per la antidemocràtica barrera electoral del 5%. Però temps al temps senyores i cavallers, tot arriba. Ara, això sí, segur que molts diaris i per supost la "seva" televisió pública es farà resò del debat sobre l'Estat de la Comunitat (?) on ahí sí, el president Camps assumirà el protagonisme per a visulitzar-se més progressista, valencià i verd que mai, com està siguent habitual en aquestes darreres setmanes. Sense anar més lluny, aquesta setmana, el nostro molt honorable (?) president va presentar les mesures adoptades pel govern valencià per a contrarrestar la falta d'aigua en el nostre pais, i mira per on, ara resulta que al 2010, i gràcies a un revolucionari pla d'estalvi d'aigua, aconsigurem la mateixa quantitat d'aigua que amb el trasvassament de l'ebre. I jo em pregunte: feia falta tanta pressiò pol.lítica en el tema de l'aigua quan nosaltres mateix som capaços d'aconseguir amb un simple pla d'estalviament els nivells dessitjas sense cap tipus de trasvassament ?

2 comentaris:

Anònim ha dit...

No sabia que t'havies fet meteoròleg.

Enhorabona per el nou blog :-)

Tito

Anònim ha dit...

L'oratge serà bo si volem navegar a vela?

Juan

Gandia