dimarts, 10 d’octubre del 2006

Guanyem el Pais ... i el vent

Dimarts 10 d'Octubre. Dia de resaca. En tots els sentits.
Comencem pel que més em fa disfrutar ... i més adicció provoca, amb tot el que això comporta, tant de bo com de no tan bo.
Octubre i tèrmic. Incompatibilitat ? Doncs pareix que el canvi climàtic fa el seu efecte fins i tot en aquesta questiò ja que resulta del tot extrany que continuen havent tèrmics al mes d'Octubre, però el fet és que ahí estan. No son vents massa potents, però donen per a passar la vesprada gaudint de la mar. I així vaig far tant divendres com diumenge amb un garbí prou constant d'uns 12 nucs, que feien possible la navegació amb 7 metres. Una autèntica pena tindre com a vela gran una 6.2.
La vesprada del dilluns es va pressentar amb les mateixes condicions però amb una diferència substancial: ja sabia el que m'esperava i a més tenia que estar pendent del mòvil, que per això em pagaven 70 eur (gran negoci el de les guardies telefòniques). Bo doncs ara confiar que el cap de setmana següent siga millor ... i si el vent no ve a la muntanya .... ja sabeu =D
La vesprada del dilluns, tot i això em va deixar una grata noticia. La Bea serà mare al Maig, coincidint amb el per tots conegut, naixement del segon fill dels prínceps. Aquesta xiqueta no sé com s'ho fa per a anar al mateix ritme que la Leticia, impressionant tú.

I per acabar les reflexions del dia ... dues dades:

1.- Enquesta electoral al diari El Pais (aquest cap de setmana). 4.5% d'intenció de vot al Bloc-EV. Pareix una dada no massa bona, però hi ha que pensar que ara fa 4 anys, el percentatje era de tan sols un 3%. I al final es va aconseguir arribar al 4.7%. Encara i tot, la xifra no és per a confiar-se, hi ha que seguir fent-se sentir.

2.- Entre 10.000 i 30.000 persones manifestant-se el 9 d'Octubre pels carrers del cap i cassal amb el lema: Guanyem el Pais.
Serà això possible ? Segur que sí. Aquesta terra no podria soportar (o sí) uns altres 4 anys de desgovern. Si tinc algun dubte, i gran, és: estarà el lider socialista a l'altura ? Deixem-ho com a interrogant, de moment.

Gandia