divendres, 13 d’octubre del 2006

Riumar (Tarragona) 12-OCT-2006 - El Mestral no falla

6.00 am del 12 d'Octubre, sona el despertador.

6.20 am exida de la platja cap a Gandia. Passe per davant de Falkata i Metro, encara hi ha festa, però jo vaig amb la tabla i les veles en busca d'una altra "festa".

6.30 am Titín està esperant-me al carrer. Em creue amb un borratxo en bicicleta.

7.00 am Ja tenim tot carregat al cotxe. Eixim de Gandia direcció Tarragona.

8.15 am Parada per almorçar i agafar forces en l'entrada del peatje de la A-7 en Puçol

9.00 am Eixim de la A-7 en Amposta. Hem decidit probar en el Trabucador. No sabem com arribar i preguntem a la xicona del peatje. Hi ha que anar direcció Sant Carles de la Ràpita.

9.30 am Hem arribat a la platja del Trabucador. Encara que no haviem vist massa vent pel camí, al arribar comprovem que la cosa está be per a 5.5. Putada, no hi ha ningú. Preferim navegar amb més gent en un lloc nou per a nosaltres. Mos la juguem anant a Riumar.

10.15 am Arribem a Sant Jaume i agafem un transbordador per a creuar l'Ebre. Hem deixat darrere les carreteres (?) del parc natural del delta de l'ebre. Pel camí ens hem creuat amb uns altres windsurfistes que anaven direcció Trabucador. Van amb 90 litros. Els diguem que no està massa fort, però ells continuen en davant.

11.00 am Ja estem en Riumar. Això és una altra cosa. Hi han 20-30 veles al aigua, més els kiters, que són uns 10 més. Comencem a montar el material, amb cert nerviosisme. Ens esperen 20-30 nucs i oles de 1 metro.

11.30 am Ja està tot montat i arriben els catalans del Trabucador. També han decidit vindre a Riumar. Estem preparats. Fotos conmemoratives i al aigua !!!



2.00 pm Parada per a dinar. Primers bordos no massa convincents. Millora amb el pas del temps. Passats els primers bordos, el cos es calfa, agafe confiança i navegue millor. Quina passada !! No pare de botar i faig prou spinouts, però disfrute al màxim.

3.00 pm El últim bordo després de dinar a sigut el millor. Estem rebentats. Comencem a arreplegar.



3.30 pm Cigarro de despedida. Eixida cap a Gandia. Vaig coixo per 2 hósties seguides contra el màstil. Encara i tot, ha valgut la pena !!!



6.00 pm Arribada a Gandia. Necessite urgentment gel per al musle. Riumar i el mestral no decepcionen. Tornarem !!!

1 comentari:

Anònim ha dit...

puf.. q ganas de volver!!!!

Gandia