dimarts, 26 de juny del 2007

Noticies d'actualitat

Pareix que continua prenent forma la possibilitat d'un pacte de govern PSOE-Plataforma. Ho podeu llegir a InfoSafor, puntxant ací.

La Plataforma pels Pobles de la Safor, per la seua banda, es mostra contrària a aquest pacte, segons informa huí el diari Las Provincias. Tot el article, ací.

Finalment, huí es publicava en Las Provincias el següent article d'opinió al voltant de l'actual situació política en Gandia. Per a poder llegir-ho complet, ací.

No deixa de ser curiós, que l'altre gran mitjà de comunicació per escrit de la ciutat, El Levante, no publique cap noticia ni article al respecte ... es que s'han quedat Muts ?

Amb aquest panorama, huí es reuneix l'assamblea del Bloc al carrer Tossal per a decidir els pròxims pasos. Serà una assamblea intensa que vorem que depara.

Per un altra part i com a últim comentari, no em deixa de resultar curiós que en molts moments el Bloc tinga que demostrar la seua puresa com a partit d'esquerres, que es dubte moltes vegades (sense cap motiu) d'aquesta questió, mentres que altres, amb tots els mitjos de comunicació al seu abast fan el que volen sense pagar cap preu polític, però be, es el que n'hi ha.

Salut i bon vent.

2 comentaris:

Browner...Seguro? ha dit...

Tot en sembla greu i preocupant... li done un vot de confiança a Orengo de moment.. espere una explicacio llogica i real

Xavi ha dit...

Quina explicació esperes ? Volia un govern on entraren tots, i només ha acceptat la plataforma. Ells pobrets no tenen cap culpa si els forcen a governar amb Mut. La realitat política és un altra. Sabien de sobra que el PP no anava a acceptar entrar en el govern i que la plataforma sí. La seua intenció és dividir a la dreta gandiana, quan realment lo que deuria de fer es governar que és per al que li ha votat la gent. Com vaig dir, Orengo mira més al 2011 que al present. I li dona igual perdre uns vots de l'esquerra si conseguix molts més del centre dreta. Busca la majoria absoluta al 2011 i el seu primer pas es aquest.

Gandia