dilluns, 2 de juliol del 2007

Despedida de Juny

Juny es va despedir en Gandia amb 2 bons garbís. Un el 28 de Juny, Dijous, que el vaig pillar durant mig hora només (de 19 a 19.30), però que va estar molt be i l'altre el Dissabte 30 de Juny. Aquest va ser un poc pijor per lo poc constant que estava, a més d'estar desventat a vora mar, la qual cosa feia que tinguerem que patir els primers 200 metres fins que arribavem a la zona bona, amb 18 nucs de SE. L'espectacularitat d'aquest segon garbí va ser com va arribar. Amb una mar molt plana i amb una ausència total de vent, es va començar a vore una ratlla en l'horitzó que anunciava el que anava a passar. A les 15.15 la ratlla ja era visible a simple vista, amb una gran borregada que ens va possar a tots en alerta màxima. A les 15.45 arribava el vent amb un mar enterbolit, ple d'ones i borreguets. Bonic espectacle, que no havia vist mai en la meua vida. Al poc ja estàven en l'escola els de sempre, Joan, Titín, Emanuele, Juan Llobell, els kiters (Kike & Co) a més dels menys habituals com Terol, Ricardo, Poquet, i la visita de Fran des de València. Va estar una vesprada interessant, amb vent i bona companyia.

Salut i bon vent.

2 comentaris:

Anònim ha dit...

Les explicacions les tens el pacte de Govern signat. Tal vegada t'interesse no conèixer-lo així pots continuar escrivint sense complexos. Les mesures del pacte són tan progressistes com o hi és el Bloc. I si no, al temps.

Xavi ha dit...

Això, temps al temps. Estarem pendents de les accions de govern per a criticar totes aquelles que no siguen del nostre agrat i per supost, per a aplaudir aquelles que sí ho siguen.

Gandia